بسم الله الرحمن الرحیم

خدایا! زبانم از شکرگزاری ناتوان است که لایق دانستی و در جمع مدافعین ناموس اهل بیت قرار دادی .

پدر و مادر عزیزم! زبانم از تشکر و سپاس شما نیز قاصر است و حضورم در این سرزمین و دفاع از مواضع شیعه را مرهون تربیت اسلامی و اهل بیتی شما می‌دانم .

پدر و مادرم! در این راه جز عاقبت به خیری نیست؛ پس همانطور که از جدّ بزرگوارمان امام حسین (علیه السلام) آموخته ایم جان و مال و عزیزانمان فدای اسلام.

خدا گواه است که در صحنه نبرد کوچکترین شک و شبه‌ای در دل ندارم و کاملاً خرسند و شاد از این موهبت الهی هستم و زمانی که جانم را فدای اهلبیت (علیهم السلام و اسلام نمودم به اوج سعادت رسیده‌ام و چه شیرینی از این بهتر که فدای عمه السادت، عمه حضرت علی اکبر، علی اصغر، قاسم و اهل بیت پیامبر (ص) شدن و بدانید که در آن دنیا نیز سعادتمند و شادتر از این دنیا هستم؛ پس شما نیز به خود ببالید و از سعادتمند شدن فرزندتان خوشحال باشید که خوشنودی خدا هم در همین است .

ازخواهران و برادرانم طلب حللیتّ دارم وتنها سخنم با دوستان و اطرافیان خود و یاهر کسی که با بنده آشنایی دارد این است که گوش به فرمان ولی زمان باشید و از امام ‌ای پشتیبانی کنید که اگر بجز این کردید در زیانید.

سید مجتبی ابوالقاسمی

94/10/15 ساعت 17:50سوریه - روستای برنه

وصیت نامه شهید مجتبی ابوالقلسمی

زندگینامه شهید مدافع حرم سید مجتبی ابوالقاسمی

اهل ,نیز ,فدای ,سعادتمند ,مجتبی ,بیت ,از این ,است که ,اهل بیت ,پدر و ,که در

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلود کتاب pdf حمل بار به عراق pdfketab فروشگاه کورش اسپرت تعمیرات تعمیرکار سرویسکار ماهر22586135 repair ifon commax آنلاک اپل آیدی آمریکا راهنمای رزرو و انتخاب بهترین هتل های ایران عمار مرادپور گروه فرهنگی رسانه ای مفاز زندگی سالم با غذای سالم